Levering en plaatsing

Leveren van beglazing

Onze glasbokken kunnen rechtstreeks bij u in het atelier of op de werf geleverd worden. We leveren meermaals per week in verschillende regio's.

Assistentie bij plaatsing

20191212 082323

Wanneer de glaspanelen voor u te groot of te zwaar zijn, kunnen wij assisteren bij de plaatsing met mankracht en/of een kraanwagen. Vanzelfsprekend kunnen wij indien nodig ook de nodige toebehoren (waaronder glaszuigers, hoogtewerkers enz.) voorzien.

Plaatsing in eigen beheer

Lecot Heule

Veel van onze klanten kiezen er voor om de Solitherm-beglazing door ons te laten plaatsen. Wij monteren de beglazing volgens de regels der kunst en werken af met glaslatten, rubbers en/of silicone.

U hoeft niet aanwezig te zijn op de werf tijdens de glasplaatsing. Wij werken af tot in de puntjes. De verantwoordelijkheid inzake glasbreuk ligt volledig in onze handen.

Vervangen van bestaande beglazing

Wenst u uw raamprofielen te behouden, dan kunnen wij in de meeste gevallen de bestaande beglazing vervangen naar superisolerende beglazing. Hierbij houden we rekening met de opbouw van de profielen en de bestaande glasdiktes.

Spoedorders bij glasbreuk / inbraak

Bent u het slachtoffer van een inbraak of heeft uw voetballende zoon / dochter uw glaspaneel vernield, dan kunnen hij heel snel een oplossing bieden aangezien wij het glas zelf produceren en plaatsen.